Sesongavslutning nærmer seg!

Opprettet den:
12. april 2023
Skrevet av:
Tor Jostein Furu

Da er påsken 2023 over, og en slik kombinasjon av godt vær og gode snøforhold gjennom hele påsken er det vel lenge siden vi har hatt!

Våre sjåfører har stått på både sent og tidlig for å levere best mulige spor og forhold for de svært mange som har benyttet løypenettet i påsken. Det har vært mye folk i området, og så langt vi har registrert; glade og fornøyde mennesker! Næringslivet melder også om stor omsetning i denne påsken, det er godt for dem og for Mysusæter. Vi er glade for at også vi i Løypelaget har kunne bidra litt til dette gjennom å legge til rette for gode skiløyper for hyttefolk og besøkende.

Vi vil takke for; nesten uten unntak, svært gode tilbakemeldinger fra skiløperne på kvaliteten på løypene denne påsken. Dette selv om temperaturvariasjonene i siste del av påsken gav oss noen utfordringer, sammen med enkelte værmeldinger som ikke var helt til å stole på.

Så nærmer også denne sesongen seg avslutning, da vår tillatelse til preparering av løyper går ut 20. april. Akkurat nå er det mildvær og nedbør som dominerer, etter en lang periode med bra vær.

Ut fra de værmeldinger vi ser nå, tar vi det derfor litt rolig med preparering inneværende uke, men har mange spørsmål og ønsker om kjøring. Vi håper derfor at det er såpass vær og føre at vi får kjørt opp hovedtraseene også til førstkommende helg. Så er det meldt mildvær i hele neste uke (16), om dette slår til vil siste tur bli i løpet av helga som kommer.

Vi benytter anledningen til å takke for alle innbetalinger og økonomisk støtte i vinter, dette trenger vi for å kunne levere gode skiløyper!

Takk også til alle dere som støtter oss gjennom å registrere oss som mottaker av Grasrotandelen når dere tipper! Det setter vi pris på, og om du skulle ønske å ha oss som din Grasrotmottaker, så ligger det en link på vår hjemmeside der du enkelt kan registrere oss.

Vi håper at også du har vært fornøyd med våre løyper denne sesongen, og minner om at vi fortsatt tar imot innbetalinger, enten til løypelagets konto 2095.51.70289, eller på Vipps til nr 132968.

 

Tor Jostein Furu
Styreleder

Drevet av Kompani Kvam © Løypelaget.com - 2024
Personvernerklæring