Ny værstasjon og webkamera på Mysusæter

Opprettet den:
8. september 2023
Skrevet av:
Tor Jostein Furu

Løypelaget har endelig fått på plass en skikkelig værstasjon, samt web-kamera på Mysusæter. Dette har vært et savn i lang tid.

Værstasjonen er plassert på Røde Kors-hytta ved bommen til Tjønnbakkvegen, og webkameraet er plassert ved hytta til Rolf Letrud. Vi jobber ennå med å få korrigert kameraet litt, men velger å legge ut informasjon om dette nå likevel.

Det er mange som skal takkes for å ha fått til dette. Vi har fått direkte økonomiske bidrag fra Sparebank1 Gudbrandsdal, Furusjøvegen SA, Otta IL, Mysusæter Vel og Nordre Furusjøen Vel. Tusen takk for det!

Så har Tjønnbakkvegen Veglag v/ Magne Thøring, Terje Bekkemellem og Terjes stesønn Thomas Storbugt, vært uvurderlige bidragsytere med praktisk og teknisk bistand ved installasjon. Tjønnbakkvegen Veglag sørger for drift av værstasjonen, mens Otta Røde Kors stiller med plass til værstasjonen. Rolf Letrud stiller opp med plass til og drift av web-kameraet, og Elkjøp Otta har levert utstyr for å få opp kameraet. Tusen takk også til dere!

Vi takker også leverandøren SecNet for positivitet og hjelp ved installeringen.

Du finner link til værstasjonen og web-kameraet til høyre på hjemmesiden.

Drevet av Kompani Kvam © Løypelaget.com - 2024
Personvernerklæring