Løypelaget takker for årets sesong.

Opprettet den:
16. april 2021
Skrevet av:
Rolv Myrum

Løypelaget takker for årets sesong!

Løypelaget tar til etterretning at det ikke var flertall i Driftsutvalget for kommunedirektørens forslag om å tillate løypekjøring i perioden 16. april – 20. april. Det vil derfor ikke bli kjørt løyper i helgen.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at det fortsatt er fine forhold for skigåing på Mysuseter, både i og utenfor skiløypene. Kuldegrader om natta gjør at man kan gå nesten over alt, og når været er som det er, ja, da er det jo ikke noe som er finere enn «våre» fjell. (Bildet mot Rondane er tatt forrige helg. Det andre bildet er tatt i Blomseterdalen i desember.)

Løypelaget vil benytte anledning til å takke for all støtte i årets sesong. Det gjelder både økonomiske bidrag og positive tilbakemeldinger, enten det er når vi møtes i skiløypa, på nettsteder, sms eller e-post. Dette gir oss stor motivasjon i arbeidet med å tilrettelegge for skigåing, også for kommende sesong.

Løypelaget er også arbeidsgiver – Vi ønsker å rette en stor og velfortjent takk til vår løypekjører, John, som gjør en formidabel innsats, nær sagt til alle døgnets tider. 

Drevet av Kompani Kvam © Løypelaget.com - 2023
Personvernerklæring